Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Споразум о сарадњи са Београдским факултетима

06 / 02 / 2018

Републички секретаријат за јавне политике потписао је Споразуме о сарадњи са Факултетом организационих наука и Економским факултетом.

Споразум о сарадњи је резултат тежње Секретаријата за јавне политике, да унапређује однос са научним и образовним институцијама у јавном сектору, као и да унапређује квалитет јавних политика и у овој области друштва.

Сарадња ће се у наредне три године са Економским и Факултетом рганизационих наука остварити у свим областима од заједничког интереса, а посебно у области унапређења и развоја аналитичких потенцијала, као и образовних, истраживачких и пројектних процеса.

У циљу унапређења знања и компетенција студената, биће организована студентска пракса, гостујућа предавања и презентације стручњака Секретаријата на факултетима, као и  истраживања за потребе завршних, мастер и докторских радова.

Део сарадње посвећен је припреми и реализацији посебних програма стручног усавршавања за потребе Секретаријата, заједничким истраживањима и пројектима, организовању заједничких радионица и подршци научним и стручним скуповима.