Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Обуке државних службеника у мају 2014.

05 / 02 / 2018

Нова обука о анализи ефеката прописа најављена за период од 20. до 22. маја 2014. године

Служба за управљање кадровима већ је најавила почетак реализације Програма за законодавни процес за државне службенике запослене на нормативним пословима који ће трајати од 14. априла до 5. јуна 2014. године. Циљ Програма је пружање подршке запосленима на нормативним пословима у ефикаснијем усвајању знања и вештина које се тичу законодавног процеса као и освешћивање улоге који они сами имају у том процесу.

Предавачи ће бити државни службеници који су успешно завршили Обуку предавача за законодавни процес, серију обука одржаних прошле године које су за циљ имале унапређење знања о различитим фазама законодавног процеса као и унапређење тренерских вештина полазника, као и запослени у Агенцији за борбу против корупције. Програм се реализује уз подршку Пројекта за правну реформу (GIZ) и Агенције за борбу против корупције, а састоји се из шест модула.

Један од модула је и Анализа ефеката прописа – пут до квалитетних прописа, у оквиру којег ће бити речи о начелима квалитета прописа, методама за оцену квалитета нацрта прописа, као и процедурама, техникама и инструментима за вршење анализе ефеката прописа. 

Тренутно су сва места попуњена, међутим, ако сте заинтересовани за тренинг о анализи ефеката прописа, можете се пријавити на резервну листу на емаил: dragana.aleksic@ria.gov.rs, а ми ћемо Вас накнадно обавестити да ли има упражњених места.