Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Конкурс за пословна удружења и организације цивилног друштва – учешће у Пројекту јавно-приватног дијалога

05 / 03 / 2019

НАЛЕД и РСЈП, уз подршку УСАИД-а, позивају организације цивилног друштва и пословна удружења да конкуришу за учешће у реализацији Пројекта јавно-приватног дијалога за развој, како би стекли нова знања и ојачали вештине за планирање и заговарање регулаторних реформи.

Циљ је да се помогне мањим организацијама да на најбољи начин представе јавности и ресорним институцијама своје идеје за унапређење пословног амбијента и заједно с доносиоцима одлука у државним и локалним органима раде на дефинисању и спровођењу регулаторних иницијатива.

Представници одабраних организација ће проћи кроз обуке (преговарање, лобирање, фасилитација, модерација, израда нацрта измене прописа итд.), учествовати у студијским посетама у Европи и Америци, проћи кроз медијске тренинге, а биће им пружена и експертска помоћ у развијању анализа и изради правних аката.

Линк за пријаву на конкурсу се налази ОВДЕ. Рок за достављање пријава је понедељак, 18. март 2019. године до 14:00ч.

За додатне информације можете се обратити НАЛЕД-у, слањем мејла на адресу a.sekulovic@naled.rs

Током 2018. у Пројекат јавно-приватног дијалога за развој укључени су Удружење за развој предузетништва из Ниша, Агрокластер Србије и Савез пчеларских организација Србије, а на реформску агенду Владе Србије номиноване су њихове идеје за реформу система паушалног опорезивања, унапређење услова за органску производњу и спречавање тровања пчела.