Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Јавни позив за избор консултаната за извођење активности у оквиру компоненте 1

06 / 02 / 2018

На основу Споразума о зајму закљученог између Републике Србије и Међународне банке за обнову и развој (Светске банке) у циљу реализације Пројекта за унапређење конкурентности и запошљавања, прописано је да Републички секретаријат за јавне политике координише рад консултаната ангажованих у оквиру Компоненте 1 Пројекта: Планирање, праћење и координација јавних политика у складу са процедурама Банке.

Стручњаци се ангажују ради спровођења активности у оквиру Компоненте 1 а у вези са управљањем базираном на резултатима, надгледању и учествовању у процесу мониторинга, извештавања и евалуацији активности. Стручњаци ће бити задужени и за израду препорука и оцена у оквиру својих активности у складу са пословима прописаним овом Компонентом а у сврху спровођења и подршке реформама који се финансирају из зајма Светске банке кроз пројекат Унапређење конкурентности и запошљавања.

Комисија у оквиру Републичког секретаријата за јавне политике, задужена је за спровођење  избора консултаната и припрему  извештаја у  складу са  одредбама Споразума о зајму  као и Смерницама Светске банке.

Више информација о пројекту можете сазнати: http://www.worldbank.org/projects/P152104?lang=en

Пројектом је предвиђено ангажовање експерата, специјализованих из области потребних за спровођење планираних активности и то: Lead Results Based Management Expert, Impact Evaluation Lead и Impact Evaluation Specialist. Молимо кандидате да своје биографије доставе на енглеском језику. Огласе за ангажовање експерата за извођење активности  можете  видети у наставку.

PDF 0.1mb

1A_1_1_REoI_C1_RBM_Lead_14.4.pdf

Погледај
PDF 0.1mb

1A_1_3_REoI_C1_Impact_evaluation_lead_14.4.pdf

Погледај
PDF 0.1mb

1A_1_5_REoI_C1_Impact_evaluation_specialist_a_14.04.pdf

Погледај