Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Јачање капацитета државне управе за управљање јавним политикама

06 / 02 / 2018

Републички секретаријат за јавне политике, у сарадњи са Службом за управљање кадровима Владе Републике Србије и Немачком организацијом за сарадњу ГИЗ,  у септембру, октобру и новембру 2017. године организује сет обука: “Ка квалитетнијим јавним политикама” – за државне службенике и „У сусрет променама“ – програм обуке за државне службенике на положају.

Програм обука  „Ка квалитетнијим јавним политикама” организован  кроз 3 модула у укупно 6 дана са групом од 20 полазника, усмерен је ка јачању капацитета државних службеника за управљање јавним политика,  док је програм обуке за државне службенике на положају – усмерен на развијање вештина управљања јавним политикама заснованим на резултатима и чињеницама.

Обуке, на којима су предавачи тренери РСЈП-а, организују се у циљу развијања знања и вештина државних службеника који обављају послове планирања, анализе, координације, креирања, спровођења, праћења спровођења и вредновање ефеката јавних политика у органима државне управе, као и за развијање вештина комуникације стратешких циљева, управљања подацима и унапређење учинка.