Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

ТРЕЋА РАДИОНИЦА СА ПРИВРЕДНИМ СУБЈЕКТИМА У ЦИЉУ УНАПРЕЂЕЊА РЕГУЛАТОРНОГ ОКВИРА У ОБЛАСТИ УГОСТИТЕЉСТВА (пружање услуга смештаја, припремања и услуживања хране, пића и напитака) ОДРЖАЋЕ СЕ У НИШУ

22 / 01 / 2024

У сарадњи са Привредном комором Ниш, и Републичким секретаријатом за јавне политике, у Нишу ће се 26. јануара 2024. године, одржати трећа радионица/фокус група. Тема ове радионице и фокус групе је угоститељство, а као учесници, биће позвани пружаоци услуга смештаја, и припремања и услуживања хране, пића и напитакa. Од великог значаја су управо искуство, ставови и идеје привредних субјеката који послују у различитим делатностима.

Једна од тема радионице је и Регистар административних поступака (РАП портал), који представља јединствену информациону тачку за привреду и грађане, и пружа податке о свим административним поступцима и захтевима у различитим областима пословања.

Биће представљени и нови инструментикоји имају за циљ да на једном месту попишу, поједноставе и обједине административне поступке и захтеве, омогућавајући једноставније и јефтиније пословање привредних субјеката у овој области угоститељства. Видимо се у Нишу, 26. јануара, са почетком у 12 часова!