Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

НОВА ТЕХНИЧКА ПОДРШКА СВЕТСКЕ БАНКЕ И ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ ЗА БРЖЕ И ЈЕФТИНИЈЕ ПОСЛОВАЊЕ У СРБИЈИ

24 / 02 / 2023

Први Јавни позив у оквиру пројекта ЕУ4БЕ (ЕУ за боље пословно окружење), намењен министарствима, службама Владе Републике Србије и посебним организацијама отворен је 27. јануара 2023. године и трајаће до 28. фебруара 2023. Године.
Компонента 3 у оквиру пројекта ЕУ4БЕ (ЕУ за боље пословно окружење), предвиђа техничку помоћ министарствима и Влади за спровођење неопходних промена у правном оквиру, администрацији и пословним праксама које утичу на пословно окружење. Ове промене омогућиће постизање важног пословног циља Владе Републике Србије: још савременије, конкурентније и ефикасније пословно окружење у Србији.
Уз финансијску подршку Европске Уније у износу од 5 милиона евра, Светска банка, кроз пројекат ЕУ4БЕ, у партнерству са Министарством привреде, Републичким Секретаријатом за јавне политике, Министарством за европске интеграције и приватним пословним сектором, настоји да омогући сигурније, јасније и једноставније пословање у Србији, као и смањење административних терета и трошкова у току свакодневног пословања свих пословних субјеката.